Szellemi egészség - Access Bars Tanfolyam segítségével
Létrehívó - energetikai kezelések
Belépés

Access Bars Tanfolyam

 

Access Bars Tanfolyam
Mit is jelent az Access Bars Tanfolyam? Tudtad, hogy a fejünkön 32 pont van, amelyek finom érintésével kitisztítasz magadból mindent, mindent, mindent, ami nem engedi a befogadásod az életed bármely területén - természetesen, amire engedélyt adsz! Mi akadályozza a befogadásod, a nyitottságod? A korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, hiedelmek, amiket magadba szívtál bárkitől, bármikor, bárhol. Micsoda klassz lehetőség, hogy végre van eszközünk és módszerünk a könnyed és örömteli változásra!
Aktuális tanfolyamainkat keresd a Facebook oldalon
Készen állsz a változásra?
Az Access Bars® fejkezelés egy nagyon finom, érintésen alapuló módszer, amivel teljes könnyedséget és olyan nyugalmi állapotot idézhetünk elő, mint több évnyi meditációs gyakorlással. Minden pont és sáv egy - egy raktár. Ilyen raktárterület például kontroll, kreativitás, éberség, öregség, kapcsolatok, életformák, kedvesség, kommunikáció stb... A pontok érintésével agyhullámaink lelassulnak így új lehetőségek befogadása és a tudatossági szintünk kiterjesztésére is tér nyílik. Közben pedig az elme raktárból nemes egyszerűséggel kitöröljük a fölöslegessé vált dolgokat.
és hogy mire jó...!? A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák a testüket, az életüket, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat, idegességet, stresszt és még rengeteg mást! Legrosszabb esetben életük legjobb masszázsát kapják, a legjobb eseteben az egész életük megváltozik, és könnyedén még nagyszerűbbé alakíthatják! Izgalmasnak Tűnik?
A tanfolyamon:
2 X adsz, 2 X kapsz kezelést, illetve magyar nyelvű kézikönyvet és használati térképet továbbá egyéb kezelést kiegészítő dolgokat.
Emellett az Access Consciousness alap eszközeivel és a kérdésekkel is foglakozunk!
A BARs további lehetőségei.
félelem, szorongás csökkentésére
stressz csökkentés/az elme letisztítása
gyermekeknek vizsgák, felelések előtt
várandós nőknek. mély relaxációra.
az elfogadás örömét megélni
alvásjavításra, felfrissülésre és energiával teli ébredésre
fokozza lehetőségteremtő képességet
megajándékozza a testet több nyugalommal és örömmel
mi egyéb lehetséges még?
A képzésen való részvétel Bars Kezelő végzettséget ad. Oklevelet, kézikönyvet és segédletet kapsz a képzés után és bekerülsz az nemzetközi Access Consciousness rendszerébe. https://www.accessconsciousness.com/ Ha három különböző oktatónál elvégzed, te is taníthatod ezt a csodát, illetve ez alapkövetelmény és útlevél az Access Consciousness alap és további tanfolyamaira.Az tanfolyam díja 2019-ben: 63.000 Ft, az Acces Consciousness nemzetközi árszabása szerint. 15 éves korig felnőtt résztvevő kíséretében: ingyenes. 16 és 18 éves kor között, valamint ismétlőknek: 31.500 Ft.



Mit is jelent az Access Bars Tanfolyam?

Tudtad, hogy a fejünkön 32 pont van, amelyek finom érintésével kitisztítasz magadból mindent, mindent, mindent, ami nem engedi a befogadásod az életed bármely területén - természetesen, amire engedélyt adsz! Mi akadályozza a befogadásod, a nyitottságod? A korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, hiedelmek, amiket magadba szívtál bárkitől, bármikor, bárhol. Micsoda klassz lehetőség, hogy végre van eszközünk és módszerünk a könnyed és örömteli változásra! 


Aktuális tanfolyamainkat keresd a Facebook oldalon


Készen állsz a változásra? 


Az Access Bars fejkezelés egy nagyon finom, érintésen alapuló módszer, amivel teljes könnyedséget és olyan nyugalmi állapotot idézhetünk elő, mint több évnyi meditációs gyakorlással. Minden pont és sáv egy - egy raktár. Ilyen raktárterület például kontroll, kreativitás, éberség, öregség, kapcsolatok, életformák, kedvesség, kommunikáció stb... A pontok érintésével agyhullámaink lelassulnak így új lehetőségek befogadása és a tudatossági szintünk kiterjesztésére is tér nyílik. Közben pedig az elme raktárból nemes egyszerűséggel kitöröljük a fölöslegessé vált dolgokat.és hogy mire jó...!? A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák a testüket, az életüket, az alvásukat, egészségügyi állapotukat, testsúlyukat, partnerkapcsolatukat, szexuális gondjaikat, idegességet, stresszt és még rengeteg mást! Legrosszabb esetben életük legjobb masszázsát kapják, a legjobb eseteben az egész életük megváltozik, és könnyedén még nagyszerűbbé alakíthatják! Izgalmasnak Tűnik?


A tanfolyamon:


- 2 X adsz, 2 X kapsz kezelést, illetve magyar nyelvű kézikönyvet és használati térképet továbbá egyéb kezelést kiegészítő dolgokat.
- Emellett az Access Consciousness alap eszközeivel és a kérdésekkel is foglakozunk!


A BARs további lehetőségei.

- félelem, szorongás csökkentésére
- stressz csökkentés/az elme letisztítása
- gyermekeknek vizsgák, felelések előtt
- várandós nőknek. mély relaxációra.
- az elfogadás örömét megélni
- alvásjavításra, felfrissülésre és energiával teli ébredésre
- fokozza lehetőségteremtő képességet
- megajándékozza a testet több nyugalommal és örömmel


Mi egyéb lehetséges még?

A képzésen való részvétel Bars Kezelő végzettséget ad. Oklevelet, kézikönyvet és segédletet kapsz a képzés után és bekerülsz az nemzetközi Access Consciousness rendszerébe. https://www.accessconsciousness.com/ Ha három különböző oktatónál elvégzed, te is taníthatod ezt a csodát, illetve ez alapkövetelmény és útlevél az Access Consciousness alap és további tanfolyamaira. Az tanfolyam díja 2019-ben: 63.000 Ft, az Acces Consciousness nemzetközi árszabása szerint. 15 éves korig felnőtt résztvevő kíséretében: ingyenes. 16 és 18 éves kor között, valamint ismétlőknek: 31.500 Ft.



A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.